Інтернет в будинку Нікополь

Пропонуємо мешканцям приватного сектору м. Нікополь підключення до мережі інтернет по оптоволоконним лініям зв’язку!

Тариф «Оптимальний»: Швидкість до 100 Мб/с, щомісячна вартість: 220 грн.

Підключення приватних будинків виконується оптоволоконним кабелем, котрий, на противагу звичайному мідному кабелю, немає обмеження по довжині та на нього не впливають грози та молнії. Також таке підключення забезпечує високу швидкість та надійність роботи.

Підключення оптоволоконним кабелем вимагає встановлення спеціального клієнтського обладнаяя (медиаконвертор чи ONU) та спеціальних робіт для прокладки кабеля по опорах та спорудах.

Вартість підключення розраховується для кожного клієнта індивідуально в залежності від умов прокладки кабелю, кількості необхідних матеріалів та робіт. Мінімальна вартість підключення для будинків приватного сектору – 1500 грн.

До вартості підключення входять:

  • Обладнання на боці провайдера і клієнта
  • Оптоволоконний кабель
  • Кабель від медіаконвертора чи ONU до обладнання клієнта
  • Роботи з мотажу та підключення оптоволоконного кабелю
  • Налаштування програмного забезпечення

Можливе встановлення роутера, що дозволяє використовувати одночасно декілька клієнстких пристроїв. Вартість роутера залежить від його моделі та обговорюється при замовленні підключення.

Для підключення до мережі інтернет необхідно залишити заявку у нас в офісі чи по телефону. Срок підключення залежить від складності робіт, погодних умов та обговорюється окремо. Оплата за підключення та аванс абонентної плати – при підключенні.

Послуга надається на підстві “Публічної угоди на надання телекомунікаційних послуг”, ознайомитись з яким можна у відповідному розділі сайту.