Бізнес-клієнтам

Для бізнес-клієнтів ми пропонуємо широкий спектр послуг, пов’язаних із локальними та глобальними комп’ютерними мережами.

Наша компанія пропонує підключення до мережі інтернет із гарантованою швидкістю по виділених каналах (як правило по оптоволоконному кабелю). Таке підключення дозволяє забезпечити високошвидкісним доступом до Інтернету велику кількість одночасно працюючих комп’ютерів та іншого обладнання.

Для клієнтів – провайдерів та операторів зв’язку наша компанія пропонує крім гарантованих швидкостей також виділення блоків IP-адрес та/або організацію BGP маршрутизації.

Особливою послугою для бізнес-клієнтів є організація L2 транспорту (виділеної приватної мережі між окремими офісами/підрозділами), яку пропонує наша компанія, як на території міста і району, так і по всій Україні. Завдяки такій послузі окремі офіси або підрозділи вашої компанії можуть користуватися однією комп’ютерною мережею так, якби вони знаходилися в одному приміщенні.

Пропонуємо бізнес-клієнтам проектування локальних комп’ютерних мереж, постачання, встановлення та налаштування мережного обладнання, а також подальший супровід та обслуговування комп’ютерних мереж будь-якого рівня.

Для кожного бізнес-клієнта наша компанія індивідуально складає пакет пропозицій, намагаючись повністю забезпечити реалізацію всіх вимог і побажань клієнта. Зверніться до нас і ми з радістю обговоримо ваші потреби та наші можливості!

Серед наших бізнес-клієнтів такі заводи, як Сентравіс Продакшн Юкрейн та ВСМПО Титан Україна, банки Приватбанк, Земельний Капітал, CITYCOMMERCE BANK, транспортні компанії Нова Пошта, Міст Експрес, торгові мережі Фокстрот, Ельдорадо, а також багато інших фірм та підприємств.

Ми будемо раді бачити Вас нашим бізнес-клієнтом!