Інтернет в селах

Пропонуємо мешканцям сел Нікопольського району підключення до мережі інтернет по оптоволоконним лініям! Таке підключення гарантує стабільний високошвидкісний та безперебійний доступ до ресурсів мережі Інтернет.

Тариф «Домашній 100»: Швидкість до 100 Мб/с, щомісячна вартість: 250 грн.

Підключення будинуів виконується оптоволоконним кабелем, котрий, на відміну від витої пари немає обмежень по довжині і на нього не впливають грози та блискавки. Також таке підключення забеспечує високу шіидкість та надійність роботи.

Таке підключення вимагає встановлення спеціального клієнтського обладнання (ONT(ONU) чи медіаконвертора) та робіт по прокладанню кабеля по опорах та будівлях.

Вартість підключення – від 1500 грн. і залежить від точки підключення.

У вартість підключення входить:

Обладнання на боці провайдера та клієнта (медиаконвертер чи ONT(ONU))
Оптоволоконний кабель
Кабель UTP (вита пара) від обладнання до комп’ютера чи роутера клієнта.
Роботы по монтажу та підключенню оптоволоконного кабеля.
Налаштування.

Зараз є можливість підключення до мережі сел Нікопольського рійону:

Олексіївка
Капулівка
Першотравневе
Старозаводське
Південне
Чкалово
Кам’янське
Західне
Придніпровське

Можливе встановлення роутера, що дозволяє використовувати одночасно декілька клієнстких пристроїв. Вартість роутера залежить від його моделі та обговорюється при замовленні підключення.

Для підключення до мережі інтернет необхідно залишити заявку у нас в офісі чи по телефону. Срок підключення залежить від складності робіт, погодних умов та обговорюється окремо. Оплата за підключення та аванс абонентної плати – при підключенні.